DOCK

DOCK Utrecht is er voor jou als bewoner. Wij helpen je graag om zelf actief aan de slag te gaan of samen dingen te organiseren. Samen met jou en andere wijkpartners maken we buurten levendiger. Onze sociaal makelaars en sociaal beheerders zijn bereikbaar voor het ondersteunen van bewoners, netwerken en buurtinitiatieven. Klik hieronder op jouw buurt voor de contactgegevens van sociaal makelaars en sociaal beheerders. 

DOCK Utrecht is bereikbaar via:

Telefoonnummer: 088 8555126 
E-mail: Utrecht@dock.nl 

DOCK Utrecht via:

Nieuws…

Houd vol!

12 januari 2021
Maak anderen en jezelf vrolijk door in beweging te komen. Dans onmacht, frustratie en moedeloosheid eruit binnenskamers of buiten met een ander of alleen. We komen hier s…
Lees verder

Buurtcentra Utrecht

13 januari 2021
Locaties zijn alleen open op afspraak voor georganiseerde groepsactiviteiten voor kwetsbare bewoners, uitgifte van voedsel en 1 op 1 gesprekken.
Lees verder

Decemberdiner

05 december 2020
December is de maand van samenkomen. Door Corona ziet kerst er thuis, in buurthuizen, verpleeghuizen en andere sociale ontmoetingsplekken anders uit. Daarom brengt BuurtM…
Lees verder

Buurtbox

Wil jij graag meer contact hebben met je buren? De buurtbox helpt jou en je buren op weg om het contact in de straat te versterken. Of misschien hebben jullie al een hechte buurt en willen jullie nog meer leuke dingen samen ondernemen? Haal dan inspiratie en informatie uit deze box hoe je dit kunt aanpakken.

Vreedzame Kinderraad

Via de methode van de Vreedzame Wijk werkt DOCK Utrecht aan een veilige en gezellige wijk waar iedereen de ruimte voelt om zich te ontwikkelen. In een Vreedzame Wijk werken alle voorzieningen volgens dezelfde principes. Kinderen en volwassenen leren in een training over de Vreedzame Wijk hoe je conflicten op een opbouwende manier oplost, hoe je samen de verantwoordelijkheid draagt voor de buurt en hoe je elkaar positief tegemoet treedt. DOCK Utrecht heeft de opdracht om de inhoudelijke coördinatie van de verschillende Vreedzame Utrechtse wijken uit te voeren.

Samen in de Stad

Samen in de Stad is een programma van waaruit DOCK-sociaal makelaars werken, in alle Utrechtse wijken. Met een preventieve benadering richten we ons op het langer thuis blijven wonen van ouderen van 60+.

Erop Thuis!

Sociaal makelaars hebben veel contact met leerkrachten, ouders en kinderen. Ouders geven aan dat er online heel veel is, maar hoe en waar vind je die informatie? Dus zetten sociaal makelaars het aanbod van schoolwerk, bewegen tot creativiteit voor jullie op een rij.