DOCK

DOCK Utrecht is er voor jou als bewoner. We werken graag met jou en andere wijkpartners samen. Wil je meedoen of bijdragen aan leuke activiteiten bij jou in de buurt? Heb je een idee voor jouw directe omgeving of zijn er knelpunten in de wijk die aandacht vragen? Wij helpen je graag om zelf actief aan de slag te gaan of samen dingen te organiseren.  
 
Belangrijke ontmoetingsplekken voor jong en oud zijn gesloten. Ook de plekken waar sociaal makelaars en sociaal beheerders van Team Binnenstad, Oost & Noordoost werken. In de binnenstad Is speeltuin De Kleine Dom gesloten. In Oost zijn dat speeltuin De Bloesem en Buurtcentrum Sterrenzicht en in Noordoost is Buurtcentrum De Leeuw gesloten. 

Supermarktmedewerkers delen DOCK Utrecht-knutsels uit.

Sociaal makelaars en sociaal beheerders werken online. We denken mee en zijn er voor jou als je met vragen zit: we kennen bewoners en wijkorganisaties of mensen bij de gemeente. Bijvoorbeeld over zaken als ouderdom, gezondheid, zorg en eenzaamheid, saamhorigheid en verbinding, jeugd, opvoeding en talentontwikkeling. 
 
Wij ervaren in deze moeilijke tijd veel betrokkenheid en positieve energie bij wijkbewoners en zien heel wat goede en leuke initiatieven. Wij sluiten daar graag bij aan en helpen waar mogelijk.  
Hieronder vind je de contactgegevens van sociaal makelaars en sociaal beheerders van Team BON (Binnenstad, Oost & Noordoost). 

Contactgegevens

Hier vind je de contactgegevens van sociaal makelaars en sociaal beheerders Team BON. Of mail het team: bon@dock.nl 

Nieuws uit de binnenstad, Oost en Noordoost Utrecht

Nu ook Tas voor Thuis voor ouderen

06 mei 2020
DOCK Utrecht heeft samen met andere Utrechtse organisaties de handen ineen geslagen voor oudere inwoners met een klein sociaal netwerk en die weinig d…
Lees verder

DOCK Utrecht knutselpakketjes

14 april 2020
Met de slogan: “Ei, ei, ei, wie maak jij blij!” dagen sociaal makelaars kinderen uit om voor elkaar een knutsel te maken. De pakketjes zijn expres bij de superma…
Lees verder

Noordoost blijft in contact

16 april 2020
De coronauitbraak legt mooi bloot hoe bereidwillig wijkbewoners van Noordoost zijn om een ander te helpen. Veertig mensen melden zich om buurtgenoten&…
Lees verder