DOCK

Utrecht Vleuten–De Meern DOCK Utrecht is er voor jou als bewoner. We werken graag samen met jou en andere wijkpartners.  Wij helpen je graag om zelf actief aan de slag te gaan of samen dingen te organiseren. In Vleuten–De Meern zijn we actief in de oude dorpskernen, maar ook in de buurten Haarzuilens, Rijnenburg, Oudenrijn, Vleuterweide en Veldhuizen.  

Wim van de Pol draait muziek voor bewoners Parkhof

Buurtcentra De Schakel, Weide Wereld en de Pijler zijn gesloten. Sociaal makelaars en soiaal beheerders werken online. We denken mee en zijn er voor jou als je met vragen zit: we kennen de buurtbewoners en de wijkorganisaties of mensen bij de gemeente. Bijvoorbeeld over zaken als ouderdom, gezondheid, zorg en eenzaamheid, saamhorigheid en verbinding, jeugd, opvoeding en talentontwikkeling.  

Wij ervaren in deze moeilijke tijd veel betrokkenheid en positieve energie bij wijkbewoners en zien heel wat goede en leuke initiatieven. Wij sluiten daar graag bij aan en helpen waar mogelijk. 

Contactgegevens

Hier vind je de contactgegevens van sociaal makelaars en sociaal beheerders Team Vleuten – De Meern. Of mail het team: vleutendemeern@dock.nl

Nieuws Vleuten – De Meern

Nu ook Tas voor Thuis voor ouderen

06 mei 2020
DOCK Utrecht heeft samen met andere Utrechtse organisaties de handen ineen geslagen voor oudere inwoners met een klein sociaal netwerk en die weinig d…
Lees verder

Hulp vragen mag!

14 april 2020
De meeste mensen komen nu amper buiten de deur. Toch komen er nog relatief weinig telefoontjes binnen, ook bij andere hulplijnen. Bellen naar een hulplijn is voor veel me…
Lees verder

Muziek voor bewoners Parkhof

14 april 2020
In deze bijzondere tijd waar oudere mensen hun huis niet uit mogen ontstaan bijzondere initiatieven. Zo kreeg Wim van de Pol, assistent beheerder bij buurtcentrum de Scha…
Lees verder

Aanbod in Vleuten – De Meern

Getoond aanbod met label:

Urban MIX Online

Urban mix gaat dit keer online en je kunt alles volgen op het YouTube kanaal van de Brede School. Abonneer je op: https://www.youtube.com/channel/UCkbMxSC19bTrQLqZzj2bPhQ dan krijg je via het belletje te horen dat we live zijn. Op maandag 4, woensdag 6 en donderdag 7 mei zijn er workshops, zoals: kickboksen, thuis koken, streetdance en nog veel meer.

Doe Café online

Het Doe Café 10-14 van De Meern gaat ook in deze Coronatijd door. Niet zoals gebruikelijk in sociaal cultureel centrum De Schalm, maar online!
Via Whatsapp hebben de vaste deelnemers contact met elkaar. Tieners tussen de 10 en 14 jaar kletsen samen en spelen een spelletje, zoals ‘raad de foto’.