DOCK

DOCK Utrecht is er voor jou als bewoner. We werken graag met jou en andere wijkpartners samen. Wil je meedoen of bijdragen aan leuke activiteiten bij jou in de buurt? Heb je een idee voor jouw directe omgeving of zijn er knelpunten in de wijk die aandacht vragen? Wij helpen je graag om zelf actief aan de slag te gaan of samen dingen te organiseren. In Zuid zijn we actief in Lunetten en Hoograven (Tolsteeg, Bokkenbuurt en Rotsoord). 

Amelisweerd

Belangrijke ontmoetingsplekken voor jong en oud gaan voorzichtig weer open. Ook de plekken waar sociaal makelaars en sociaal beheerders werken. In Zuid gaat het om buurtcentra De Musketon en Hart van Hoograven en speeltuinen Fort Luna en de Kameleon.  

Sociaal makelaars en sociaal beheerders werken in de wijk en online. We denken mee en zijn er voor jou als je met vragen zit: we kennen bewoners en wijkorganisaties of mensen bij de gemeente. Bijvoorbeeld over zaken als ouderdom, gezondheid, zorg en eenzaamheid, saamhorigheid en verbinding, jeugd, opvoeding en talentontwikkeling. 
 
Wij ervaren in deze moeilijke tijd veel betrokkenheid en positieve energie bij wijkbewoners en zien heel wat goede en leuke initiatieven. Wij sluiten daar graag bij aan en helpen waar mogelijk. Hiernaast vind je de contactgegevens van sociaal makelaars en sociaal beheerders Team Zuid. 

Lunetten


Buurtcentrum de Musketon 
Hondsrug 19 
3524BP Utrecht 

Sociaal Beheerder de Musketon
Dyon Korssen
T: 06-816 87651
E:dkorssen@dock.nl
Bereikbaar maandag t/m vrijdag  


Speeltuin Fort Luna 
Oude Liesboschweg 40 
3524 SB Utrecht 

Hoograven


Buurtcentrum Hart van Hoograven 
Het Goylaan 77 
3525 AA Utrecht 

Sociaal Beheerder Hart van Hoograven
Lina Rasoul
T: 06-40184241
E: lrasoul@dock.nl
Bereikbaar: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur

Speeltuin Kameleon 
Verlengde Hoogravenseweg 37 
3525 BB Utrecht 

Contactgegevens

Hier vind je de contactgegevens van sociaal makelaars en sociaal beheerders Team Zuid. Ook kun je ons mailen via: zuid@dock.nl 

Ruimte huren?
Bent u voor een activiteit op zoek naar een ruimte? Reserveer dan een ruimte via de gemeente Utrecht op www.utrecht.nl/verhuur of bel voor meer informatie: 14 030. Storingen of andere gebouwbeheerzaken kunt u melden bij mfa@utrecht.nl. Bij calamiteiten kunt u (ook buiten kantooruren) bellen naar 06 42 62 76 22.

Nieuws uit Utrecht Zuid

Stoepkrijtactie

15 april 2021
Pingg! De groepsapp van de beheervrijwilligers Hart van Hoograven licht op: “wil je helpen met de stoepkrijtactie?”  Sociaal beheerder Lina Rasoul laat van zich …
Lees verder

DOCK deelt lichtpuntjes

10 december 2020
Ben jij een lichtpuntje voor de ander op donkere winterdagen? Tijdens deze periode van afstand is er juist de behoefte om samen te zijn. Iedereen kan een lichtpunt…
Lees verder

Kloppend hart van de buurt

03 december 2020
Collega Lina Rasoul is geïnterviewd voor de Informatiekrant Zorg & Ondersteuning van de gemeente Utrecht.
Lees verder

Aanbod in Zuid

Buurtbox

Wil jij graag meer contact hebben met je buren? De buurtbox helpt jou en je buren op weg om het contact in de straat te versterken. Of misschien hebben jullie al een hechte buurt en willen jullie nog meer leuke dingen samen ondernemen? Haal dan inspiratie en informatie uit deze box hoe je dit kunt aanpakken.

Money Knowhow

In acht lessen krijgen kinderen uit groep 7 en 8 les over omgaan met geld, sociale druk en het thema armoede. De lessen zijn leuk en leerzaam en dragen bij aan de kennis die nodig is om bewuste keuzes te maken ten aanzien van geld.