DOCK

DOCK Utrecht is er voor jou als bewoner. We werken graag met jou en andere wijkpartners samen. Wil je meedoen of bijdragen aan leuke activiteiten bij jou in de buurt? Heb je een idee voor jouw directe omgeving of zijn er knelpunten in de wijk die aandacht vragen? Wij helpen je graag om zelf actief aan de slag te gaan of samen dingen te organiseren. In Zuid zijn we actief in Lunetten en Hoograven (Tolsteeg, Bokkenbuurt en Rotsoord). 

Amelisweerd

Belangrijke ontmoetingsplekken voor jong en oud gaan voorzichtig weer open. Ook de plekken waar sociaal makelaars en sociaal beheerders werken. In Zuid gaat het om buurtcentra De Musketon en Hart van Hoograven en speeltuinen Fort Luna en de Kameleon.  

Sociaal makelaars en sociaal beheerders werken in de wijk en online. We denken mee en zijn er voor jou als je met vragen zit: we kennen bewoners en wijkorganisaties of mensen bij de gemeente. Bijvoorbeeld over zaken als ouderdom, gezondheid, zorg en eenzaamheid, saamhorigheid en verbinding, jeugd, opvoeding en talentontwikkeling. 
 
Wij ervaren in deze moeilijke tijd veel betrokkenheid en positieve energie bij wijkbewoners en zien heel wat goede en leuke initiatieven. Wij sluiten daar graag bij aan en helpen waar mogelijk. Hiernaast vind je de contactgegevens van sociaal makelaars en sociaal beheerders Team Zuid. 

Buurtcentra en speeltuinen

Lunetten
Buurtcentrum de Musketon 
Hondsrug 19 
3524BP Utrecht 

Speeltuin Fort Luna 
Oude Liesboschweg 40 
3524 SB Utrecht 

Hoograven
Buurtcentrum Hart van Hoograven 
Het Goylaan 77 
3525 AA Utrecht 

Speeltuin Kameleon 
Verlengde Hoogravenseweg 37 
3525 BB Utrecht 

Contactgegevens

Hier vind je de contactgegevens van sociaal makelaars en sociaal beheerders Team Zuid. Ook kun je ons mailen via: zuid@dock.nl 

Ruimte huren?
Bent u voor een activiteit op zoek naar een ruimte? Reserveer dan een ruimte via de gemeente Utrecht op www.utrecht.nl/verhuur of bel voor meer informatie: 14 030. Storingen of andere gebouwbeheerzaken kunt u melden bij mfa@utrecht.nl. Bij calamiteiten kunt u (ook buiten kantooruren) bellen naar 06 42 62 76 22.

Nieuws uit Utrecht Zuid

Gezamenlijke wijkagenda Zuid

06 augustus 2020
Waar bent u trots op in uw buurt en welke onderwerpen hebben aandacht nodig? Sociaal makelaars van DOCK Utrecht brengen antwoorden van buurtbewoners en beroepskrachten in…
Lees verder

Hulp nodig, wacht niet!

09 juli 2020
Door het coronavirus is ons (samen)leven veranderd. Wij willen je daarom laten weten dat we er voor je zijn. Vrijwilligers, actieve bewoners, sociaal makelaars en soci…
Lees verder

Wijkkrant Aanzet

11 juni 2020
Sociaal makelaar Yvonne van Druten vertelt in wijkkrant Aanzet over haar start bij team Zuid. Van contact via Whatsapp tot fietsen door de wijk.
Lees verder