Speeltuin Oosterspeeltuin

In Speeltuin Oosterspeeltuin is het altijd gezellig. Bijna iedere dag is er iets anders te doen. Je bent welkom voor een bakje koffie of een goed gesprek met een van de DOCK collega's. Onze jongerenwerkers en sociaal werkers in Amsterdam Centrum staan iedere dag voor je klaar. De jongerenwerkers van DOCK lopen regelmatig ambulante rondes door de wijk. Daarnaast zijn we digitaal goed bereikbaar om het gesprek met je aan te gaan.

 

Activiteiten in Speeltuin Oosterspeeltuin

Alle activiteiten die in Speeltuin Oosterspeeltuin worden georganiseerd, kun je overzichtelijk bekijken in het activiteitenoverzicht.

Contactgegevens

Speeltuin Oosterspeeltuin
Funenpark 45
1018 PC Amsterdam

Openingstijden

Speeltuin Oosterspeeltuin

Naschoolse activiteiten 2024

Er worden weer leuke en leerzame naschoolse activiteiten georganiseerd in Amsterdam, zodat kinderen kunnen ontdekken wat ze leuk vinden of waar ze goed in zijn! Dit seizoen is er bij DOCK nog meer keus, want alle naschoolse activiteiten van heel centrum Amsterdam zijn verzameld in één brochure. Dansen, tekenen, zeilen, lezen, tuinieren, sporten, naaien, onderzoeken, freerunning, yoga, journalistiek, horeca, uitvinden, animatie, koken, schaken… Dat wordt moeilijk kiezen!

 

De inschrijving is inmiddels gesloten, maar je kunt nog wel het overzicht downloaden.

 

Naschoolse activiteiten centrum

 

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de talentmakelaars van DOCK:

Esther Blok: eblok@dock.nl, 06-204 109 20
Frederique Peters: fpeters@dock.nl, 06-204 180 10
Wanda Broers: wbroers@dock.nl, 06-233 294 74