Speeltuin De Toverbal 1

In Speeltuin De Toverbal 1 is het altijd gezellig. Bijna iedere dag is er iets anders te doen. Je bent welkom om heerlijk buiten te spelen met het speelgoed van De Toverbal 1. Behoefte aan een luisterend oor? Onze DOCK collega's staan voor je klaar! Heb je bij ons leren fietsen? Dan heb je een prachtig fietsdiploma verdiend voor boven je bed.

Ook voor hulpbehoevenden staan wij klaar. Heeft u een boodschapje nodig en woont u in de buurt? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, dat doen we graag voor u!

En hou natuurlijk de Toverbal-activiteiten op het raam in de gaten.

 

Activiteiten in Speeltuin De Toverbal 1

Alle activiteiten die in Speeltuin De Toverbal 1 worden georganiseerd, kun je overzichtelijk bekijken in het activiteitenoverzicht.

 

Activiteitenoverzicht

 

Contactgegevens medewerkers

Nieuwsbrief voor partners en/of bewoners

Bent u bewoner en/of partner in Amsterdam Westerpark en wilt u graag regelmatig door ons op de hoogte worden gehouden? Meld u zich dan simpel en snel aan voor onze nieuwsbrief.

 

Direct inschrijven

 

Contactgegevens

Speeltuin De Toverbal 1
Van Boetzelaerstraat 12
1051 CV Amsterdam
avlaming@dock.nl

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:00
Dinsdag
13:00 - 17:00
Woensdag
13:00 - 17:00
Donderdag
13:00 - 17:00
Vrijdag
13:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Speeltuin De Toverbal 1

Naschoolse activiteiten 2024

Er worden weer leuke en leerzame naschoolse activiteiten georganiseerd in Amsterdam, zodat kinderen kunnen ontdekken wat ze leuk vinden of waar ze goed in zijn! Dansen, schilderen, sporten, naaien, onderzoeken, fotografie, animatie, schaken… Dat wordt moeilijk kiezen!

 

Inschrijven kan vanaf vrijdag 9 februari 09.00 uur t/m vrijdag 16 februari via de website naschoolseactiviteiten.amsterdam

De website is vernieuwd en ziet er dus iets anders uit dan je gewend bent, maar het inschrijven gaat op dezelfde manier.

De meeste activiteiten starten half maart; de exacte begindata staan op de website. Voor stadspassers zijn de activiteiten geheel gratis. Dankzij donaties van ouders kunnen we ook kinderen zonder stadspas blij maken met een gedoneerde cursus.

 

Wil je informatie of heb je hulp nodig bij het inschrijven? Neem dan contact op met de talentmakelaars van DOCK:
Esther Blok: eblok@dock.nl, 06-204 109 20
Frederique Peters: fpeters@dock.nl, 06-204 180 10
Wanda Broers: wbroers@dock.nl, 06-233 294 74

 

Naschoolse activiteiten Westerpark