Lokaal Zuid

Ineke Elshof is onze DOCK medewerker die actief is op deze locatie in de wijk. Zij is kinderwerker: 

 

De kinderwerkers van DOCK zijn er voor kinderen in Schiedam. Samen met vrijwilligers organiseren zij activiteiten voor basisschoolkinderen. We gaan met kinderen en hun ouders in gesprek en helpen ze op weg.


Iedere woensdagmiddag 14:00-15:30 uur ben je van harte welkom bij Club DOCK op deze locatie. Ook is er een meidenclub op de maandagmiddag. 

 

Samen met de de St Willibrordusschool en de wijkschoolverenigingen organiseren we naschoolse activiteiten binnen de school in de wijk. Er is van alles mogelijk, zoals koken, dansen, boxen en erop uit! Ook aan ouders wordt gedacht met een ouderkamer, online en fysiek op school. 

 

We zijn ook buiten aanwezig op de pleinen, op sportveldjes en bij sportactiviteiten. In de zomervakantie hebben we een creatief en sportief programma dat doen we samen met en bij het Speeleiland.

 

Check ook op Wijkconnect voor meer informatie over activiteiten in de wijk. 


Wil je graag meedoen bij een sportclub of vereniging, maar is het te duur? Vraag dan een kinderwerker om je te helpen met een aanvraag voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Ook werkt Paula van Oeveren op deze locatie, gedetacheerd bij het WOT in Zuid (en Oost).

Contactgegevens

Lokaal Zuid
Leliestraat 10
3114NK Schiedam
0641588113
ielshof@dock.nl

Openingstijden

Lokaal Zuid