Binnenruimte Speeltuin Anansi wegens renovatie gesloten van 6 mei tot 24 mei 2023

Binnenruimte Speeltuin Anansi wegens renovatie gesloten van 6 mei tot 24 mei 2023

De binnenruimte van speeltuin Anansi is wegen renovatie gesloten van 6 mei tot 24 mei 2023. Wat betekent dat er niet binnen gespeeld kan worden en we geen consumpties kunnen verkopen.  We kunnen wel heerlijk buitenspelen! De Speeltuinmakers zijn buiten aanwezig.

De openingstijden zijn maandag, dinsdag, donderdag van 15.00 – 17.00 uur, woensdag en vrijdag van 12.00 – 17.00 uur en  zondag van 13.00 – 17.00 uur, op zaterdag zijn we gesloten.

 

Speeltuin Anansi is een grote speeltuin voor kinderen tot 12 jaar. De Speeltuin ligt tegenover het Hart van Noord in Kanaleneiland Noord. Kinderen tot 7 jaar zijn welkom samen met een volwassene. Bij mooi weer kun je buiten spelen en bij slecht weer kun je ook binnen spelletjes spelen, knutselen, met de autootjes spelen en in de poppenhoek! De speeltuin heeft mooie klim en - speelhoeken en  voldoende zitmogelijkheden. Tijdens de kindervakanties zijn er extra activiteiten. De speeltuin heeft een moestuin, waar je kunt leren zaaien en oogsten. Er groeien aardbeien, munt en er staan fruitbomen! Rondom de speeltuin zijn er drie grote sportvelden; een basketbalveld, een voetbalveld en een tennisveld.

 

Speeltuin Anansi,  Peltlaan 130, wijk Kanaleneiland, Utrecht