DOCK Klusfabriek genomineerd Young Amsterdam Award 2024

DOCK Klusfabriek genomineerd Young Amsterdam Award 2024

We zijn verheugd en trots om aan te kondigen dat DOCK Kluzzfabriek is genomineerd door de Young Amsterdam Awards 2024 in de categorie jongerenorganisaties! Deze nominatie is een bijzondere erkenning voor ons toegewijde werk ten behoeve van kinderen en jongeren in Amsterdam, en we zijn vastberaden om de 'Kracht Van Wij Samen' te laten zien.

Stemmen!
Nu hebben we jouw steun nodig om deze erkenning om te zetten in een overwinning. Jouw stem maakt het verschil en draagt bij aan een schitterende toekomst voor de kinderen en jongeren in onze stad. Waarom stemmen op DOCK Kluzzfabriek belangrijk is:

  • Toewijding aan de jeugd: Onze organisatie heeft zich toegewijd aan het creëren van kansen en ondersteuning voor de jeugd in Amsterdam. De nominatie is een bevestiging van de impact die we gezamenlijk hebben gemaakt.

  • Erkenning van ons werk: De nominatie is niet zomaar een formaliteit; het is een erkenning van de inzet en het enthousiasme van ons team. Jouw stem zal deze erkenning versterken en ons aanmoedigen om door te gaan met ons belangrijke werk.

  • Vergroten van de impact: Met jouw steun kunnen we onze impact vergroten en nog meer jongeren bereiken. Samen kunnen we een positief verschil maken en bijdragen aan een bloeiende toekomst voor de jeugd in onze stad.

Hoe kun je stemmen?
Het is eenvoudig om je stem uit te brengen. Ga naar de website van Young Amsterdam Awards en zoek naar de categorie 'jongerenorganisaties'. Kies DOCK Kluzzfabriek en bevestig je stem. Elke stem telt en brengt ons dichter bij het winnen van deze onderscheiding. Dank je wel voor je steun! De uitreiking is op dinsdag 20 februari in de Meervaart in Amsterdam.