DOCK ontvangt Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk van Sociaal Werk Nederland

DOCK ontvangt Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk van Sociaal Werk Nederland

DOCK heeft met trots het Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk ontvangen van Branchevereniging Sociaal Werk Nederland. Het certificaat werd officieel overhandigd door Gerdien Rabbers, adjunct-directeur van de branchevereniging, aan René Verkuylen, bestuurder van DOCK.

Het Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk is een erkenning voor DOCK om continuïteit in kwaliteit, professionaliteit en vakmanschap na te streven. Het vertegenwoordigt een mijlpaal in het waarderen van de professionals, vrijwilligers en stagiaires die de missie van DOCK uitdragen, namelijk: het creëren van samenhang in een dynamische samenleving waarbij ieders talent en kansen benut kunnen worden.

 

Daarnaast is DOCK in het bijzonder ook door Gerdien Rabbers persoonlijk gewaardeerd om de mooie resultaten, passie en bevlogenheid van medewerkers en de goede samenwerking met partners. Het behalen van het Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk symboliseert niet alleen de huidige prestaties van DOCK, maar ook de toekomstige inzet voor het leveren van vakmanschap die voldoet aan de kwaliteitseisen ten dienste van de bewoners in de steden waar DOCK zich voor inzet.

 

DOCK is trots op deze erkenning.

 

Meer informatie over het Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk is te vinden op www.sociaalwerknederland.nl