Feestelijke (her) opening Buurtcentrum Terwijde op vrijdag 7 juni 2024

Feestelijke (her) opening Buurtcentrum Terwijde op vrijdag 7 juni 2024

Buurtcentrum Terwijde bestaat al ruim zes jaar, mede door de inzet van bewoners is het een mooie ontmoetingsplek. Vorig jaar heeft er een verbouwing plaats gevonden waarbij Buurtcentrum Terwijde en Interact Contour (de Boogh) ieder een eigen pand hebben gekregen. Augustus 2023 is er een start gemaakt met de verbouwing, er is toen begonnen met het inpakken van alle spullen. Maart 2024 werden de laatste meubels geleverd. En 7 juni 2024 er de feestelijke opening van het nieuwe pand. Alle vrijwilligers/ bewoners, medewerkers van DOCK en Gemeente Utrecht hebben hard gewerkt aan de metamorfose van buurtcentrum Terwijde. 

 

             

 

 

De hele verbouwing is hier te volgen.  

 

Op 7 juni is de feestelijke (her) opening van het vernieuwde pand. Iedereen is tussen 11.00 – 15.00 uur van harte welkom om het feest met ons te vieren. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u kennismaken met de vrijwilligers, de activiteiten en de medewerkers van DOCK. En natuurlijk andere  buurtbewoners ontmoeten.

 

 

Dagelijks kunt u het buurtcentrum binnenlopen voor een kopje koffie, maar ook deelnemen aan allerlei activiteiten; beweegactiviteiten voor jong & oud, een kookclub, computercursus of een culturele activiteit. In het buurtcentrum zijn verschillende activiteitenruimtes die u kunt reserveren, bijvoorbeeld voor een bewonersbijeenkomst.  Zelf een activiteit organiseren of vrijwilligerswerk doen is ook mogelijk! Samen maken we buurtcentrum Terwijde een fijne ontmoetingsplek voor de wijk. Het adres van buurtcentrum Terwijde, Operettelaan 629, Utrecht.

Meer informatie over deze locatie, activiteiten en het team DOCK Leidscherijn.