Kinderwijkraad De Baarsjes doet spelletjes met ouderen in Verzorgingstehuis De Klinker

Kinderwijkraad De Baarsjes doet spelletjes met ouderen in Verzorgingstehuis De Klinker

Kinderwijkraad (KWR) De Baarsjes kwam woensdag voor de 3e keer bij elkaar om verder te werken aan hun acties. Een van de acties vond ook plaats op deze ochtend. Vier van de leden van de KWR gingen langs bij verzorgingstehuis De Klinker en hebben daar “mens erger je niet” gespeeld met bewoners. Ook zijn ze in gesprek gegaan met verzorgers en bewoners om over de buurt te praten. Een thema dat de ouderen meegaven aan de jongeren was veiligheid in het verkeer. De KWR gaat hierover graag verder in gesprek met het stadsdeel.

Ondertussen was de rest van de kinderen de straat op gegaan om te flyeren voor hun Paas-oppasactie (29 maart bij The Mall) en de Opruimactie op 17 april. De kinderen hadden aangegeven dat ze daarbij graag een megafoon gebruikten, dus die hadden we mee de straat op genomen. Hopelijk komen er veel mensen uit de buurt meedoen met deze mooie acties van onze KWR!

Veel dank aan iedereen die geholpen heeft: de scholen, ouders, The Mall De Baasrjes, School is Cool en Gemeente Asterdam. En graag tot 29 maart en/of 17 april!!

 

KinderwijkraadKinderwijkraad

 

Kinderwijkraad